Impresum

Impressum

Odgovoren za vsebino v skladu s členom 18(2) MStV Zvezne republike Nemčije:

Sebastian Hoblaj
97877 Wertheim
Deutschland

E-mail: kontakt(at)bogumili.si

Reševanje sporov v EU

V skladu z Uredbo o spletnem reševanju sporov v potrošniških zadevah vas obveščamo o platformi za spletno reševanje sporov (platforma OS).

Potrošniki imajo možnost vložiti pritožbo pri platformi Evropske komisije za spletno reševanje sporov na spletnem naslovu http://ec.europa.eu/odr?tid=321868291. Potrebne kontaktne podatke najdete zgoraj v našem impresumu.

Vendar želimo poudariti, da nismo pripravljeni ali dolžni sodelovati v postopku reševanja sporov pred potrošniškim razsodiščem.

Odgovornost za vsebino tega spletnega mesta

Vsebino tega spletnega mesta nenehno dopolnjujemo in si prizadevamo zagotavljati točne in posodobljene informacije. Žal ne moremo prevzeti odgovornosti za točnost vseh vsebin na tem spletnem mestu, zlasti tistih, ki jih zagotavljajo tretje osebe. Kot ponudnik storitev nismo dolžni spremljati podatkov, ki jih posredujejo ali shranjujejo, ali preiskovati okoliščin, ki kažejo na nezakonito dejavnost.

Naše obveznosti za odstranitev informacij ali blokiranje uporabe informacij v skladu s splošnimi zakoni zaradi sodnih ali uradnih odredb ostajajo nespremenjene, tudi v primeru naše neodgovornosti.

Če opazite problematično ali nezakonito vsebino, nas nemudoma kontaktirajte, da jo bomo lahko odstranili. Kontaktne podatke najdete v impresumu.

Odgovornost za povezave na tem spletnem mestu

Naše spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest, za katerih vsebino nismo odgovorni. Ne odgovarjamo za povezana spletna mesta, saj nismo vedeli in ne vemo za nobeno nezakonito dejavnost, nismo opazili nobenih nezakonitosti in bi povezave nemudoma odstranili, če bi izvedeli za kakršno koli nezakonitost.

Če na našem spletnem mestu opazite nezakonite povezave, se obrnite na nas. Kontaktne podatke najdete v impresumu.

Obvestilo o avtorskih pravicah

Vse vsebine tega spletnega mesta (slike, fotografije, besedila, videoposnetki) so predmet avtorskih pravic. Pred distribucijo, razmnoževanjem ali izkoriščanjem vsebine tega spletnega mesta, na primer s ponovno objavo na drugih spletnih mestih, prosimo, da se posvetujete z nami. Po potrebi bomo pravno preganjali nepooblaščeno uporabo delov vsebine našega spletnega mesta.

Če na tem spletnem mestu najdete vsebino, ki krši avtorske pravice, nas kontaktirajte.

Slikovna dokumentacija

Slike, fotografije in grafike na tem spletnem mestu so zaščitene z avtorskimi pravicami.

Pravice do slik imajo fotografi in podjetja, ki so navedeni na ustreznih podstraneh.

Vsa besedila so zaščitena z avtorskimi pravicami.